PERRONGEN

untitled (13)

1994 lades järnvägstrafiken ned i Åkers styckebruk. Planer på ett lite lyxigare vandrarhem inför 2021 ligger på språng. 2014 startades Perrongen – ett mysigt café, vinbar eller liten restaurang beroende på vem man frågar. Idag bedrivs PERRONGEN för privata bokningar av +10 personer. När vandrarhemmet väl kommer igång kommer PERRONGEN hållas öppet året runt.

Läget är exceptionellt med stor uteservering i söderläge och startetappen av fina Sörmlandsleden som utgår från restaurangen. Med i planerna ligger en yxkastarbana nere i våra källarutrymmen.

I huset finner Ni även Rhuby AB – den lokala spritproducenten. Ägare Ylva Binder kommer gärna med en kväll och kan erbjuda allting från privata gin smakningar, whisky klasser, snapsar och cocktail träning. Detta med en tre rätters middag eller ngt enklare.

Vår filosofi är att stödja de våra inom Södermanlands härliga natur och län. Här samlar vi på oss de goda ostarna, marmelader, fårskinn och korvar som skapas av våra råvaror, närodlat, oftast ekologiskt och hemgjort i liten skala. Vi strävar efter att hitta det annorlunda, lite mer vågat och framförallt svårt att få tag i. Den personliga inredningen tar hänsyn till stationen och dess ursprung mixat med gott och blandat. En unik och kreativ miljö.

Kontakta oss så kan vi anpassa till den grupp som kommer och vad de önskar både med utbud och den budget som finns tillgänglig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: